Byt
prodáno

Panelový byt 3+1 v Plzni na Borech

 
cena: 1 860 000,00 Kč
Byt - prodáno
místo: Raisova ulice, Plzeň-Bory
kontakt: 603 467933
foto
všechny obrázky:
fotofoto
Nabízíme na prodej panelový byt o velikosti 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví, v atraktivní lokalitě v Plzni na Borech.Užitná plocha bytu činí 65,28 m2 vč. lodžie. Nachází se ve 2.patře (3.nadzemní podlaží), v domě je nový výtah.Dům prošel v nedávné době celkovou revitalizací.Až na malé vyjímky,je byt po rekonstrukci, jsou zde nové rozvody elektřiny, nové omítky a stropy a nové podlahy. V koupelně byl vybudován sprchový kout, je zde nové umyvadlo se zrcadlem, nové obložení a dlažba. WC je samostatné. Předností bytu je jeho velmi dobrá dispozice, z prostorné předsíně je samostatný vstup do všech místností, z kuchyně je vstup do jednoho pokoje, který může sloužit i jako jídelna. V kuchyni je nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou a digestoří.Byl zrušen zemní plyn, což je pro domácnost úspornější.Měsíční provozní náklady činí 3.018,-Kč za měsíc + vodné a el.energie, správu domu zajišťuje SBD Škodovák. Velkou předností bytu je prostorný sklep o výměře 10,48 m2, který je příslušenstvím bytu, umístěný v suterénu domu.
Příjemné prostředí domu, dobré parkování a výborná občanská vybavenost této lokality činí tuto nabídku bytu jako ojedinělou!
adresa této položky: http://www.realitygarant.cz/163

seznam nabídek
INDIVIDUÁLNÍ PÉČE O KLIENTY A ZÁRUKA FINANČNÍ TRANSAKCE JE PRO NÁS SAMOZŘEJMOSTÍ
přihlásit se | poslední aktualizace: 11.12.2019 | návštěv: 5813 | Reality GARANT | vytvořil Thritton v roce 2008 | grafický design od Z